fbpx Praktisch | Left Festival

Praktische Tips & Tricks!

Prijs:
Left is een GRATIS FESTIVAL,
 

Kindvriendelijk:
Elk jaar proberen wij de jongste bezoekers van ons festival te plezieren met een hoop kinderanimatie. Dit jaar voorzien we opnieuw een kinderact.

Timing:
Het festival vindt plaats op zaterdag 23 mei

Verloop van de dag:
Coming soon

Bereikbaarheid:

Locatie:
Het festival vindt plaats op de Antwerpse Linkeroever, op de terreinen waar de Antwerp 10 Miles elk jaar start.
Adres: Thonetlaan 133, 2050 Antwerpen

Fiets:
Wij zijn een fietsvriendelijk festival en voorzien dankzij de Stad een grote (onbewaakte) fietsenparking.
Met de fiets zijn we makkelijk te bereiken via de Voetgangerstunnel, fietserstunnel en veerdienst naar Linkeroever van op het Steenplein (Vaarschema)

Tram:
Het Left Festival is bereikbaar met de trams 3, 5, 9, 15. Afstappen aan de premetrohalte Frederik van Eden. Van daar uit bereik je het festival door de Thonetlaan een 400tal meter naar het Noorden te volgen.
Meer info: www.delijn.be

Bus:
We hebben een bushalte vlak bij het festival: Neem van op de Rooseveltplaats bus 36 naar Linkeroever en stap af aan halte Antwerpen - De Costerlaan.
Meer info: www.delijn.be

Trein:
Met de trein stap je af in het mooiste station van de wereld. Daar kan je met de premetro de oversteek maken naar Linkeroever. Trams 9 en 15 vanuit Premetrostation Diamant, trams 3 en 5 vanuit Premetrostation Astrid.

Auto:

Moest je ondanks onze uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer toch met de auto willen komen dan vind je in de buurt wel een parkeerplekje.
Waarschuwing: Ons festival bevindt zich in de Lage Emissiezone, vermijd een boete en kijk na of je auto voldoet aan de voorwaarden op https://lez.antwerpen.be/.

Meebrengen:

Rugzak
Je mag een rugzak meenemen, maar gelieve de organisatie te steunen door drank en eten thuis te laten. Consumptieprijzen voor drank en foodtrucks zijn zeer democratisch en bovendien krijg je er een hoop voor in ruil!

Laat gevaarlijke, lawaaierige, en te grote voorwerpen thuis :)

Dieren
Je kan het festival bezoeken met je huisdier aan de leiband, enkel op de weide van het muziekfestival laten we liever geen dieren toe. Dat is ook beter voor de beestjes zelf.

Als je een huisdier meeneemt zorg dan ook dat het niets achterlaat!

Toiletten:
De organisatie voorziet toiletten, deze zijn eenmalig betalend, daarna kan je er heel de dag gebruik van maken.

Promotie:
Promotie van goederen of winkels is niet toegestaan op het Left Festival.
Promotie van andere leuke activiteiten is toegestaan. Contacteer de organisatie en plak je affiches op de daarvoor voorziene hekken. Gelieve niet te flyeren, dit zorgt enkel voor afval.

Opnames:
Professionele audio- en/of video-opnames zijn niet toegelaten zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.

De organisatie van Left zal zelf instaan voor het maken van beeldmateriaal. Zorg dat je er goed uit ziet, het zou kunnen dat u gefilmd wordt.

Regels:
Het festivalterrein zal voor deze gelegenheid geprivatiseerd worden, door het betreden van het terrein gaat u impliciet akkoord met ons reglement van braaf gedrag met als enkele regel: Hou het leuk voor iedereen.

De organisatie zal in geval van problemen de politie contacteren 

Partners