fbpx Bossabal | Left Festival
Sport Left

Bossabal

15/03/2018

Belgian Open Bossaball

Sinds een jaar heeft het festival ook een sportluik. Vorig jaar introduceerden we de Highlandgames op Left. In samenwerking met Bossaball België organiseren we dit jaar de Belgian Open Bossaball, een tornooi waar iedereen aan kan meedoen!!

Tijdens het tornooi worden er ook initiaties voor bezoekers van het festival ingericht. DOE MEE!!

Bossaball is een balspel tussen twee teams, het combineert elementen van volleybal, voetbal, gymnastiek en capoeira. Bossaball is dé zomersport bij uitstek en wordt gespeeld op een opblaasbaar veld dat aan weerzijden een trampoline heeft. De verandering in de zwaartekracht, in combinatie met de veiligheid die door het opblaasbare veld wordt gegarandeerd, kan een hele reeks van nieuwe technieken, team tactieken en strategieën teweeg brengen. Men kan genieten van een compleet nieuwe, hoge omhaal boven het net of het maken van spectaculaire duiken en het spelen van de bal op originele of creatieve manieren.Show verzekerd want spectaculaire punten leveren een extra score op.

Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=CFB_RCewa3s

Inschrijven met je ploeg kan via:

0497/364.000
E-mail: info@bossaball.d-en-v.be

Regels van Bossaball: www.bossaball.d-en-v.be

Website Bossaball Mortsel: www.bossaball.d-en-v.be

Partners

Bossabal | Left Festival

Error

Error message

  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_rider in include() (line 53 of /home/gaudewk122/domains/leftfestival.be/public_html/sites/all/themes/lottoSoudal/tpl/node--news_item.tpl.php).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/gaudewk122/domains/leftfestival.be/public_html/includes/common.inc:2777) in drupal_send_headers() (line 1486 of /home/gaudewk122/domains/leftfestival.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'simple_html_dom' not found in TumblrStatisticsRequestor->getFollowersFromTumblr() (line 401 of /home/gaudewk122/domains/leftfestival.be/public_html/sites/all/modules/tumblr_connect/tumblr_connect_followers_class.inc).
The website encountered an unexpected error. Please try again later.